Divendres, 03 Juny 2016 10:11

El centre quiropràctic de referència a Mataró

joomplu:15284

Fa més de 14 anys que treballo de C.A. (Assistent Quiropràctica) i la veritat és que no ho canviaria per cap feina del món. És dur i difícil explicar més de vint vegades al dia, a cada pacient que entra a Iluro Quiropràctic, què és la Quiropràctica i com aquesta teràpia pot ajudar en molts àmbits que desconeixien.

 Recordo quan era petita i el meu avi Antonio em pujava dalt d'una taula i em deixava caure perquè tota la columna em petés, em deia que estava "Espatllada" ara et sentiràs millor, i curiosament així era, molt millor que qualsevol medicament, tot es recol·locava i tornava al seu lloc. Crec que el destí va fer que topés amb aquesta professió. Crec cegament en els efectes, he vist molts petits miracles, de fet a casa meva no trobaràs l'armariet ple de medicaments. No en tenim.

És per aquest motiu que voldria que famílies senceres vinguessin regularment, per no haver d'abusar de les pastilles, ja que això acaba passant factura en algun moment.

Com a conclusió voldria dir:
"La quiropràctica és una teràpia que busca restablir l'equilibri de tot el cos per permetre a l'organisme funcionar a un nivell òptim".

Judith Sánchez - Assistent quiropràctica.
Responsable d'Iluro Quiropràctic.

joomplu:15285

Centre Iluro Quiropràctic
c/Tetuán, 61 baix. Mataró:
Telf. 937 574 368