Salut i Bellesa

joomplu:14637

El millor equip del mercat. Així de clar. Només així podem parlar del nou Endospheres que ha adquirit Espai Clínic, que és únic i exclu-siu a Mataró. Amb ell, d'una forma ràpida i indolora es realitza un tractament a nivell global reductor, anticel·lulític, drenant i reaἀrmant.Aquesta tecnologia s'està utilitzant en països d'Europa i Amèrica i ha arribat a Espanya fa molt poc.

joomplu:15284

Fa més de 14 anys que treballo de C.A. (Assistent Quiropràctica) i la veritat és que no ho canviaria per cap feina del món. És dur i difícil explicar més de vint vegades al dia, a cada pacient que entra a Iluro Quiropràctic, què és la Quiropràctica i com aquesta teràpia pot ajudar en molts àmbits que desconeixien.

joomplu:7117

Un any després de la seva obertura al Carrer d’Argentona, el centre d’estètica i de benestar ‘Vida’ segueix fent honor al seu eslògan -“Deixa’t mimar’-, amb les últimes novetats en estètica i benestar personal.

Divendres, 17 Gener 2014 11:30

Fitness Factory: Quotes "low cost"

joomplu:848

Fitness Factory ofereix el seu nou "Basic Factory" per poc més de 20€ de quota

Dilluns, 13 Gener 2014 10:56

Onacústica: El millor per l’oïda

joomplu:844

L’any 2006 va néixer a Mataró Onacústica, un centre auditiu nascut de les experiències professionals de Pau Martín i Lucas Xirinachs. Des de la seva aparició, Onacústica ha ajudat ja a centenars de persones. Pau Martín ens explica la filosofia i els principals serveis d’Onacústica.

Divendres, 29 Novembre 2013 13:04

ISSA, també asseguradora

joomplu:807

El Centre Mèdic fundat el 1935 és també l’únic centre de la comarca que pot oferir assegurances de salut amb centre mèdic propi

joomplu:806

Entrevista a l’odontòleg Pablo Mármol, amb consulta al barri des del 1998

joomplu:798

El centre de Mataró compta amb un nou espai d’activitats esportives dirigides exclusivament a les dones, amb un gran ventall de possibilitats per tonificar i aconseguir un cos saludable.

joomplu:781

L’atenció a les persones que viuen a residències ha canviat molt en els darrers anys.

joomplu:766

En la línia que caracteritza el gabinet d’estètica científica i osteopatia Korr, aquest centre disposa els darrers temps d’una maquinària revolucionària en el camp de la depilació: el làser LightSheer Duet.