Divendres, 03 Juny 2016 10:14

Aprèn anglès de la manera que millor s’adapti a les teves necessitats

joomplu:15286

Situats al C/La Riera, 177 des de fa 4 anys i actualment (curs 2015-16) amb un nou centre al C/ Del Parc, 44, Global English ofereix diferents formes d’aprendre anglès i sempre pensant el que és millor per a cada grup i/o alumne.

 

Casal d’Estiu 2016

Del 27 de Juny al 22 de Juliol.
4 setmanes a on els nens a partir dels 3 anys gaudiran aprenent anglès alhora que fan activitats divertides, juguen i s’ho passen bé en un entorn lúdic i didàctic. Durant el casal es faran activitats esportives, aquàtiques, musicals i una excursió setmanal.
Cursos intensius

De l’1 de Juliol al 29 de Juliol.
2 hores de classes diàries en grups  reduïts de diferents nivells i destinats a totes aquelles persones que volen o necessiten perfeccionar el seu nivell d’anglès. A final del curs tots aquells alumnes tindran l’opció de fer l’examen oficial corresponent al seu nivell (KET,PET,FCE,CAE subvencionat)

Estada a Irlanda
Del 28 de Juny al 19 de Juliol
Global English ofereix a persones a partir dels 12 anys, una estada a Irlanda d’entre 1 i 3 setmanes. Es tracta d’una immersió lingüística  a més de conviure amb famílies natives de la zona.

Vols guanyar una tablet Samsung  Galaxy o una plaça GRATUÏTA al casal d'estiu?
-Posa "M'agrada" a la nostra pàgina Facebook, globalenglishmataro
-Comparteix aquest anunci
-Escriu en comentar: #‎tablet‬‬‬ o #‎casal‬‬‬
Bona sort!!

GLOBAL ENGLISH ACADEMY
La Riera, 177 - baix.
Telf:93 757 33 16
www.globalenglish.cat  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.