Dilluns, 06 Juny 2016 17:08

Dolç Teatre

Ara que ja arrenca la calor i l'estiu és a tocar dels dits de la mà, el Dolç Teatre adapta la seva oferta als millors gustos de productes frescos per fer de la seva terrassa privilegiada o el seu ampli i confortable interior, el millor refugi estival. Situat al cor de la ciutat, a La Riera, ben a prop de l'Ajuntament, aquest establiment ha deixat de ser un secret a veus i bona part de mataronins ja l'associen a productes de primera qualitat els dotze mesos de l'any.

Si durant els mesos de fred la principal opció és la rebosteria, les xocolates o les magdalenes, amb l'arribada de l'estiu els productes estrella són els gelats artesans del Maresme i les orxates de la prestigiosa marca Camps, però Dolç Teatre comença la temporada amb novetats que els seus clients ja han començat a descobrir.
D'aquesta manera, de la mateixa marca Camps, trobem la millor llet merengada que es pot trobar actualment a Mataró i com a alternatives tenim les cremes gelades de cafè i xocolata, els batuts o els gofres.
El producte estrella d'aquest estiu són els sucs naturals Linda, una delícia que només podreu trobar a Dolç Teatre.

 

La millor terrassa

Dolç Teatre manté com a divisa pròpia l'aposta per la qualitat en tots els seus productes. Aposta per productes catalans de primera i es pot presentar com la terrassa més ben situada de la ciutat. Una de les pràctiques més estimades pels mataronins sempre ha estat anar a La Riera a fer un gelat o una orxata per refrescar-se i Dolç Teatre és la millor alternativa per fer-ho.  La decoració de l’establiment acompanya perquè t’hi estiguis còmodament i disposen d’espai per fer berenars de grup i de celebració i ofertes als matins.

El Dolç Teatre és, en definitiva, una opció elegant, ajustada de preu i altament fiable per a donar-te una alegria ben fresca aquest estiu.

 


Sucs naturals ideals per a l'estiu
• Suc de magrana natural: La gran novetat d'aquest estiu és el suc de magrana natural que t'elaboren en directe al mateix establiment. Fresc i gustós com cap altre.
• Sucs Linda: Els sucs naturals de la marca Linda són molt apreciats al mercat i a Mataró només els podem trobar a Dolç Teatre. Es tracta de sucs 100 per cent naturals que combinen gustos realment sorprenents i que ens refrescaran i seduiran a parts iguals. Trobarem tres gustos: el de pera amb pebre de Sichuan, mandarina i romaní i llimona amb gingebre.

DOLÇ TEATRE
La Riera, 61. Mataró.
Telèfon 931 93 43 65