Divendres, 03 Juny 2016 10:21

Plataforma Càrnica: especialistes en carns

joomplu:15287

L’any 1996, neix Plataforma Càrnica especialitzada en la producció i distribució de productes càrnics en tota la seva varietat, i d’una extensa gamma de complements, tenint com àmbit d’actuació Catalunya. Neix amb l’objectiu d’adaptar la carnisseria a les necessitats del client, oferint el tall tradicional i la màxima qualitat en una compra ràpida i còmoda.

La seu central, ubicada a Terrassa, compta amb més de 7.000 m2 de magatzem i 10.000 m3 de càmeres frigorífiques que permeten garantir una elevada qualitat de servei.
Els processos de producció segueixen rigorosament totes les normatives sanitàries i higièniques, realitzant controls i anàlisis de forma regular, mantenint en tot moment la cadena de fred  garantint la qualitat del producte.

A les nostres botigues podrà trobar una selecció de carn fresca de primera qualitat amb tall tradicional i al millor preu (porc, xai, cabrit, vedella, gall d'indi, pollastre...). Degusti els nostres productes elaborats de forma artesanal amb carn fresca i de gran qualitat: botifarres, hamburgueses, mandonguilles…

Sota l’etiqueta “Selecció”  trobarà una sèrie de productes exclusius de primera qualitat seleccionats especialment perquè gaudeixi al màxim de la carn. Tanmateix  disposem d’una variada selecció de productes de consum per a complementar la seva compra i una àmplia selecció dels millors congelats i productes de la prestigiosa marca "Maheso".
Nova botiga
Amb l'obertura de la nova botiga al carrer Pompeu Fabra, 37-43 a Mataró, són ja més de 50 les botigues arreu de Catalunya."

PLATAFORMA CÁRNICA
c/Pompeu Fabra, 37-43. Mataró.
Telf: 937 067 878
www.plataformacarnica.com