Dijous, 02 Octubre 2014 17:21

El Recanvi obre seu a Mataró

Especials 2014/2015, El recanvi

‘El Recanvi’ ha obert una nova nau a Mataró a sumar a les que ja tenia a Badalona, Hospitalet, Terrassa i Vilafranca del Penedès. Es tracta de l’aterratge al Maresme d’aquesta empresa referent en el negoci dels desguassos que ocupa un espectacular equipament en forma de nau industrial de més de 5.000 metres quadrats.

 

El Recanvi s’han convertit en un referent al món professional de la recuperació de vehicles fora d’ús. Compta a nivell català amb unes instal·lacions de primer nivell en les quals supera els 500 vehicles emmagatzemats i milers de peces per al recanvi d’automòbils. A més compta amb un equip humà i professional de primer nivell i una atenció personalitzada en cada cas, dedicant tots els seus esforços a resoldre qualsevol de les necessitats que els  clients puguin tenir.

El Recanvi està compromès amb el medi ambient i per això empra els recursos necessaris perquè totes les seves activitats siguin respectuoses amb l’entorn. Tot el material que hi ha en venda ha passat per un rigorós control de qualitat i seguretat; per això ho venen amb la seva corresponent garantia.

L’empresa compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector de l’automòbil, i aquesta experiència és la base amb la qual s’ha erigit en el recuperador de vehicles amb més prestigi a Catalunya.

EL RECANVI
Avda. Maresme, 51 - Mataró
Tel. 93 799 67 17