Divendres, 28 Març 2014 13:31

MyMobel, viure els mobles

joomplu:898

MyMobel és un grup compost per botigues que venen mobles, però no som un altre grup més de botigues que venen mobles. Som diferents i volem demostrar-t’ho en persona, i et volem animar amb aquestes paraules: Som multifuncionals, versàtils i creatius.

Volem que visquis els teus mobles i gaudeixis dels moments que passen al seu voltant. Perquè aquests espais on passes gran part del dia, han de fer-te sentir còmode, tranquil i feliç. I per fer realitat aquesta gran idea, comptaràs amb nosaltres per guiar-te en tot el procés de recerca del moble ideal. Coneixem les últimes tendències i les adaptem a les teves necessitats i gustos.

Vine, conèixer-nos, deixa’ns demostrar cadascuna d’aquestes paraules. Viu l’experiència MyMobel. Viu els teus mobles. Deixa volar la teva imaginació i no tinguis por als contrastos!

Afegeix energia positiva a les habitacions amb colors cridaners. Tria un to que doni alegria i vida a l’habitació dels teus fills i pinta una de les parets. Combina-ho amb altres tons més suaus a la resta de parets i amb mobles i complements plens de color. Groc i blau, granat i blanc. Tu tries la combinació perfecta!

Grans resultats amb mínima inversió.
Si no t’atreveixes a pintar les habitacions amb colors forts, afegeix color a la teva llar canviant els tèxtils! Inaugura la primavera amb nous coixins, cortines, cobrellits o catifes. Un canvi de look que afegirà aquest toc alegre que buscaves!

I no oblidis que són els petits detalls que marquen la diferència!

Els avantatges de MyMobel:
• T’assessorem perquè decoris els teus moments
• Transport i muntatge
• Garantia de 2 anys
• L’únic compromís que tindràs serà gaudir
• Finançament segons les teves necessitats
• Assessorament postvenda.

MAYMOBEL
Avda. Gatassa, 79 - Mataró
Tel. 937 999 086 - www.mymobel.com