Dilluns, 13 Gener 2014 18:18

Europlàstic Navarro: un referent en bosses de plàstic

joomplu:845

Amb una maquinària pionera a l’estat, és líder en producció estatal

Europlastic Navarro produeix fins a 100 milions d’unitats entre tots els seus productes en un any i, després de la darrera inversió en maquinària, espera arribar als 130 milions el 2014. Estem parlant d’una empresa capdavantera, número 1 estatal en producció de bosses d’auto-tancament amb cinta adhesiva, que també fa marxandatge, cintes d’abalisament, sacs industrials, o embalatges per alimentació.

L’empresa ha produït 100 milions d’unitats el 2013

Té totes les homologacions per treballar amb la Indústria tèxtil i subministra a països com Marroc, Itàlia, Portugal o Romania. Tot això és gràcies a la feina i implicació d’una plantilla de 8 treballadors i les capacitats d’un magatzem amb tot tipus de material i la producció que possibilita la inversió feta en maquinària.
Tots els processos d’Europlastic Navarro estan automatitzats amb maquinària autòctona de nova generació. Té maquinària especialitzada en impressió flexogràfica o la línia d’encartaments robotitzats, única al món. Treballa per Grup Inditex, Adidas o Desigual com a exemples dels majors fabricants.

joomplu:846

 

Tracte i pàgina web: www.plasticosnavarro.com

Europlastic Navarro es desviu per tot tipus de client, sigui quin sigui el seu encàrrec. Per això ha potenciat la seva pàgina web des de la qual es pot accedir al contacte, sol·licitar pressupostos i consultar el seu catàleg virtual amb tots els seus productes.
Aquesta web registra un gran nombre de visites diàries de nous clients interessats en una empresa mataronina líder.