Divendres, 29 Novembre 2013 13:32

Dalton’s: la cultura de la roba de segona mà

joomplu:808

Dissabte passat va obrir les portes la botiga Dalton’s a Can Xammar. Es tracta d’una revelació en l’oferta comercial, ja que es tracta d’una botiga que ofereix exclusivament roba de segona mà.

Tot el gènere que s’hi pot trobar prové de França –Niça, Mònaco, París, Saint Tropez– en perfecte estat i a preus que, òbviament, són molt més baixos que els de ‘primera mà’ Escandalosament més barats, podria dir-se.

“Aquí no hi ha la mateixa cultura de roba de segona mà que en altres països d’Europa” expliquen Cristina i Patrícia Ordaz, les dues sòcies i també germanes Dalton’s. A la seva botiga s’hi pot trobar roba de tot tipus, tant de marques conegudes com bàsics més estàndards. “En aquest tipus de botiga s’hi troba roba única que no ha entrat en els altres circuits, la gent entra a la botiga i no sap què hi trobarà”, expliquen les propietàries.

joomplu:809

De moment Dalton’s no recull roba de segona mà però preveu redoblar en breu la seva aposta per donar un segon ús a peces en perfecte estat de revista. “Hi ha robes d’estils molt diferents, per la qual cosa el millor que es pot fer és venir a veure què hi ha. Li recomanem a la gent que vingui a mirar i que, a poc a poc, amb Dalton’s’ vagi entrant a la cultura de roba de segona mà.

DALTON'S
C/Can Xammar, 3. Mataró. Telf: 93 196 58 00
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'últim de Guía