Dilluns, 06 Juny 2016 17:08

Dolç Teatre

Ara que ja arrenca la calor i l'estiu és a tocar dels dits de la mà, el Dolç Teatre adapta la seva oferta als millors gustos de productes frescos per fer de la seva terrassa privilegiada o el seu ampli i confortable interior, el millor refugi estival. Situat al cor de la ciutat, a La Riera, ben a prop de l'Ajuntament, aquest establiment ha deixat de ser un secret a veus i bona part de mataronins ja l'associen a productes de primera qualitat els dotze mesos de l'any.

Divendres, 03 Juny 2016 12:02

Doctore Bike: El nom de referència

Diu la dita que l’experiència és un grau i potser per això hi ha ben pocs establiments relacionats amb el món de la bicicleta que siguin referents com ho és Doctore Bike. Aquesta botiga ja fa anys que exerceix a la pràctica de departament central dels bons amants de la bicicleta de la comarca amb un servei molt professional.

Divendres, 03 Juny 2016 11:53

+ Dolç: el secret és a la xocolata

joomplu:13915

La patrulla canina, els Minions, la ficció d’Star Wars o la princesa de Frozen són els personatges més populars per les mones d’enguany. Siguin aquestes figures esculpides en xocolata o els tradicionals ous de Pasqua, a + Dolç treballen sense fre des de fa setmanes per tenir-ho tot a punt. Tot i ser l’època de l’any en que tenen més feina, a + Dolç també aprofiten aquestes dates per deixar volar la imaginació.

joomplu:14637

El millor equip del mercat. Així de clar. Només així podem parlar del nou Endospheres que ha adquirit Espai Clínic, que és únic i exclu-siu a Mataró. Amb ell, d'una forma ràpida i indolora es realitza un tractament a nivell global reductor, anticel·lulític, drenant i reaἀrmant.Aquesta tecnologia s'està utilitzant en països d'Europa i Amèrica i ha arribat a Espanya fa molt poc.

Divendres, 03 Juny 2016 10:21

Plataforma Càrnica: especialistes en carns

joomplu:15287

L’any 1996, neix Plataforma Càrnica especialitzada en la producció i distribució de productes càrnics en tota la seva varietat, i d’una extensa gamma de complements, tenint com àmbit d’actuació Catalunya. Neix amb l’objectiu d’adaptar la carnisseria a les necessitats del client, oferint el tall tradicional i la màxima qualitat en una compra ràpida i còmoda.

joomplu:15286

Situats al C/La Riera, 177 des de fa 4 anys i actualment (curs 2015-16) amb un nou centre al C/ Del Parc, 44, Global English ofereix diferents formes d’aprendre anglès i sempre pensant el que és millor per a cada grup i/o alumne.

joomplu:15284

Fa més de 14 anys que treballo de C.A. (Assistent Quiropràctica) i la veritat és que no ho canviaria per cap feina del món. És dur i difícil explicar més de vint vegades al dia, a cada pacient que entra a Iluro Quiropràctic, què és la Quiropràctica i com aquesta teràpia pot ajudar en molts àmbits que desconeixien.

joomplu:7117

Un any després de la seva obertura al Carrer d’Argentona, el centre d’estètica i de benestar ‘Vida’ segueix fent honor al seu eslògan -“Deixa’t mimar’-, amb les últimes novetats en estètica i benestar personal.

Divendres, 10 Octubre 2014 11:58

Gaudium

joomplu:922

Ja fa tres anys que a la Muralla de Sant Llorenç trobem aquest local que ha anat sumant adeptes pel seu concepte de cuina elaborada amb els millors ingredients, amb un toc casolà i de nivell. Aquesta oferta està basada en la cuina mediter­rània de mercat i amb un toc creatiu.

Dijous, 02 Octubre 2014 17:21

El Recanvi obre seu a Mataró

Especials 2014/2015, El recanvi

‘El Recanvi’ ha obert una nova nau a Mataró a sumar a les que ja tenia a Badalona, Hospitalet, Terrassa i Vilafranca del Penedès. Es tracta de l’aterratge al Maresme d’aquesta empresa referent en el negoci dels desguassos que ocupa un espectacular equipament en forma de nau industrial de més de 5.000 metres quadrats.

Dijous, 04 Setembre 2014 17:00

Dolç Teatre

joomplu:917

“Dolç Teatre” és una nova manera d’entendre el negoci del dolç amb una base molt clara: la sinergia entre marques. Aquest nou “shopping concept” obre les seves portes en un format de botiga i zona amb degustació a la Riera, 61 de Mataró.

Dilluns, 31 Març 2014 14:34

La Treva Restaurant

joomplu:902

La Treva Restaurant, conegut per molts mataronins per les seves ‘fondues’, fa poc més d’un mes que va obrir de nou amb un canvi en la direcció, ja que ara és Josep Carreras qui porta les regnes de la seva cuina.

Divendres, 28 Març 2014 13:36

Fustes Pram, especialistes en parquet

joomplu:899

Fustes Pram són especialistes en parquets. Al mercat existeixen gran varietat de marques, tipus i qualitats de parquet que poden fer que el consumidor tingui dubtes en la seva elecció, i una decisió tan important que ha de perdurar durant tant temps ha de ser presa tenint en compte molts aspectes. La instal·lació, el tipus de fusta, els acabats, etc... han de ser considerats per no patir sorpreses inesperades en el futur.

Divendres, 28 Març 2014 13:31

MyMobel, viure els mobles

joomplu:898

MyMobel és un grup compost per botigues que venen mobles, però no som un altre grup més de botigues que venen mobles. Som diferents i volem demostrar-t’ho en persona, i et volem animar amb aquestes paraules: Som multifuncionals, versàtils i creatius.

Divendres, 28 Març 2014 13:15

Dorotea S.L. Materials de construcció

joomplu:896

Amb més de 30 anys d’experiència en aquest camp, Materials de Construcció Dorotea és la referència clara en venda a professionals i particulars de tot el que és necessari per a una reforma o obra, i també decoració.

Dilluns, 17 Febrer 2014 10:51

Restaurant U.R. Laru

joomplu:891

Amb nova direcció des d’aquest estiu –el Francisco del Sergana, entre d’altres– i obert a tot el públic, el restaurant de la U.R. Laru és una magnífica opció per menjar envoltats de natura, en un entorn privilegiat, però a tan sols 5 minuts de la ciutat.

Dilluns, 17 Febrer 2014 10:22

Tsunami Port

joomplu:886

El Port de Mataró es revitalitza amb l’arribada del Tsunami Port, hereu del popular “xiringuito” de la platja de Mataró, que vol donar continuïtat a la seva filosofia fora de la temporada d’estiu, traslladant-lo a un local molt ampli i amb més condicions per oferir un servei millorat i una cuina de primera.

Dilluns, 17 Febrer 2014 09:46

Toni 2

joomplu:882

El Toni 2, restaurant situat a la zona de la Via Europa, molt a prop de la plaça Itàlia, ja fa temps que va iniciar la seva campanya contra la crisi, amb molt d’èxit, amb preus aptes per a tothom.

Divendres, 07 Febrer 2014 11:50

Sergana

joomplu:876

El Sergana, després d’estar tancat durant cinc mesos, va obrir de nou al novembre tornant als seus orígens, ja que es centren de nou en la seva especialitat que són els entrepans –elaborats amb productes de primera i amb el pa de l’àvia, d’estil rústic, fet per ells al moment per garantir un resultat òptim– i les tapes.

Divendres, 07 Febrer 2014 11:26

Snack Restaurant 2000

joomplu:872

Aquest any farà 25 anys que Diego Torres va obrir el restaurant 2000 a Cerdanyola, tocant a la plaça Isla Cristina, convertint-se en un dels històrics del barri.